Småfix

Igår kom jag hem från Kalmar för andra gången denna veckan. Väldigt upphackad vecka med mååånga timmar i bilen men den kunde inte avslutats bättre, med några jobbdagar ihop med världens bästa bror. 

Han körde lastbil hem, jag körde personbil. Så när jag kom till Falköping började jag min helg med att hoppa in på Dollar Store. Gillar den butiken så himla mycket. Skulle egentligen bara låna toaletten och försöka bestämma mig om jag skulle köpa badrumsspegel eller inte.. Slutade med att jag köpte inredning till alla rum i huset. 😆 Nya dynor till trädgårdsmöblerna, de är nu gröna istället för rosa. Ett par nya tropiska kuddar till soffan, efterlängtade tvättkorgar till nya tvättstugan OCH badrumsspegeln. Som jag kollat på mer än en gång men aldrig köpt.

Tack vare spegeln har jag nu (äntligen tagit tag i att) klistrat fast några kakelplattor närmast handfatet. Funderar på om det går lika bra att täppa fogarna med vit silikon..? Blir ju liksom jättehygieniskt och lättavtorkat? Spegeln sitter inte uppe än, men det är bara två skruvar bort. 

Utöver det där småfixet har jag klippt mina syrenhäckar idag, nån månad för sent. Vet ej om jag kommer kunna använda mina armar imorgon… Även påbörjat arbetet med snilleblixten jag fick härom nyssens; värmepistolat bort färg från trappan. Jö-sses vad lätt den lossnar. Tre trappsteg i ett nafs. 

Nästa vecka är jag ledig. Och veckan efter det. Och den efter det. Tror jag. Ska ta mig minst en semester (Malmö). Men innan dess ska jag fortsätta pågå. Med livet.

Just ja. Råkade i en nervös stress köpa hem biljetter till RMH Block Party i Stockholm i september. Bara för att jag gillar dem och vad de gör med mig så himla mycket. Kommer dock absolut inte gå utan sällskap. Så därför kommer jag väl inte gå. Det är deppigt. Men jag hoppas, och det är nog inte lika deppigt. Hopp är bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s