Mest selfies

Idag har jag jobbat vidare med min trapp-renovering. Kände mig duktig efter ett tag och bestämde mig för att åka och träna. I Arelid hos mina föräldrar. I backen som går ner till sjön. Bra träning för en som suttit still i typ tre veckor… 

4×370 m uppför, och lika många nerför. Sen ville inte kroppen nå mer. Inte ena ljumsken i alla fall. Tänkte jag skulle ”ta ett dopp” efteråt, och det satt bannemej lååångt inne. 100 grader kallt i vattnet och nästan lika kallt i luften. Med den faktan är det svårt att få en badkruka att doppa sig. Men från stegen på bryggan lyckades jag minsann doppa allt utom huvudet. Årets första ”dopp”! 

Sen mös jag på bryggan tills familjen kom ner till sjön med kaffe och fika. Gofika. Ellen och Siggan badade, Ellen simmade i det kaaaaalla vattnet. Så duktig ❤ 

Hemma igen fortsatte jag lite till i trappan. Ett trappsteg är nu i princip helt trärent. Bara typ 12 kvar. Satte upp badrumsspegeln. Hur svårt kan det va? Om jag bara mäter riiiktigt noggrant så måste det gå att få rakt. Resultatet? Jättesnett. Trots noga mätning och vattenpass. 

Imorgon är det måndag. Jag ska kanske jobba lite i verkstan. Vore väl bra om jag gjorde det, men helst vill jag bara vara ledig och sova. Hoppas förnuftet vinner den kampen.

Bröllop på lördag också. Så spännande. (Vad jag ska ha på mig alltså. Kanske gör ett inlägg om det med. Pga roligt osv)

Puss 💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s