Til mine venner

Sitter på snabbtåget hem från Skånes huvudstad, en stad som jag vill vara i oftare. Men jag känner för få mänskor i Malmö. 

Jag har turistat minimalt. Jag har semestershoppat obefintligt. Jag har däremot träffat härliga mänskor. Skolkamrat som jag träffade senast för 10 år sen. Min kära vän Hanna som jag inte sett på 6 år. Härliga boys jag träffade senast i våras. Och en helt ny bekantskap som jag aldrig träffat tidigare men som funkar lysande att dela konserttittande och frappucino med.. Tid är bara ett räkneexempel, visst? För om det är bra folk och bra relationer spelar tid ingen roll. 

Och eftersom det aldrig blir som det är tänkt kan jag skratta mig lycklig över att det var festival i stan just denna helgen. För när en återkommande får nobben av resesällskap behövs backup. Så jag åker hem med nya musikupplevelser i bagaget, signerade Promoe/Looptroop, Erik Lundin, Mwuana och Movits. 

Tack Malmö för att ni har gratisfestival med tunga artister så jag kunnat göra något roligt under Way Out West-helgen (som det aldrig är ekonomiskt försvarbart att åka på).

Semestermat

Nu är det mindre än månad till jag förmodligen åker till Stockholm. Mer musik. Längtar. Förmodligen. Nu ska jag pågå med mitt Unge Ferrari-lyssnande och kanske drifta bort lite i sömn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s