Insikter

Det finns så jävla mycket tankar, ångest och gråt bakom det där pannbenet. Det finns enorm mängd självhat. Det finns en viss släng av hybris. Allt bara för att göra det extra spännande att se vad som trillar ur tombolan nästa gång. 

När en är ute och njuter av livet och allt känns jättebra (äntligen liksom!) kommer tankarna efteråt trots allt, om att det kanske inte var så bra ändå. Och varför hände det där som hände? Preciiis innan allting skulle få sluta lyckligt för en gångs skull, så hände det där som ska få hjärnan på overload återigen. 

Dagens insikt. Det KAN ju omöjligt vara mitt fel, att JAG skulle satt mig i situationer och alltså är det jag som ”brought it on myself”. Det kan ju också vara så att ibland ramlar en över ”situationer” som är fel för en, och att det är ”situationens” fel, inte mitt. 

Det skulle inte ha hänt om jag inte stannat kvar. FEL. Det skulle inte ha hänt oavsett.

Slutsats alltså: sluta envisas med att hänga med folk som hänger med rövhål. Detta är ett måste. Om jag inte lägger av med det innan det här året är slut kommer jag tillåta mig själv att avlivas. 

Tillägg på note-to-self-listan: försök sluta fokusera på det enda som är dåligt när så mycket feta grejer händer runt om kring det.  

Nån som kan nåt ordspråk eller visdomsord på detta ämne som jag kan tatuera in i Times New Roman på insidan av mina ögonlock?

💋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s