Brittåsen Newsletter

Alltså vad händer på Brittåsen? Alla undrar, ingen har nån aning. Knappt jag själv, och då bor jag ändå här. 

Förra helgen (mer om det nån annan gång) på ”mitt” Hanson Camp (som ju absolut inte är mitt, utan allas, men Alla ville inte komma) fick jag mms från pappa om jag ville ha en bänk ifrån farmor och farfars. Frågade mina Hanson besties om vad de tyckte och de övertalade mig att ta den.

Sagt och gjort hade jag bänken i mitt hus redan nästa kväll. Sen en arbetsvecka på det och idag bad jag mamma komma över som smakråd. Blev att vi möblerade dit den nygamla bänken och jag måste säga att det känns ganska bra. Blev bättre än innan även om det långt från min drömmöbel.

Med nån decimeter mer på längden än den förra svalde den både receivern, PS3an och det gamla Nintendot utan problem. Till och med plats för LP-skivor! 😃

Annars på Brittåsen? Två små ting fick följa med hem från Kalmar-jobbet denna veckan. En superfin piedestal, modell lantligt genuin, och en trasig kattbur i rotting. Utan luckan i fram. 

Piedestalen fick sig en hink med omplanterade rangliga tomatplantor och kattkorgen… Jag ska på nåt sätt använda den till att bygga en egen kattklösmöbel… Typ ta en pall eller ett bord, spika fast den uppepå, linda klösvänligt rep runt nåt ben… Ja, jag vet då inte. Kommer bli bättre än den dom har nu iaf. Och med bättre menar jag snyggare. 

Mina dolls som t.o.m sov nära varandra inatt… de har varit så enormt saknade i veckan att de aldrig skulle förstå. Och när de skriker medan de går runt mina ben och klättrar på mig när jag sitter och ligger, då känner jag att saknaden varit ömsesidig. ❤ 

Kalmar. (Vill ha ledig tid i Kalmar så jag kan gå i deras ASFRÄSCHA Eko-hallen. Jä-hä-vlar va najs den butiken va. Som jag skenade igenom på 2 minuter pga skulle bara köpa godis och Coca Cola på matrasten. Deppigt. Ta mig tillbaks dit.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s