To bits 

Idag hälsade jag på Ragge. Jag vet inte vad jag ska skriva… Jag har varit utan min kille i 2,5 vecka nu. Klart som fan jag saknar honom. Det blev inte bättre av att när jag kom dit stod det en liten ponnyhäst i sin hage som inte alls såg glad ut i livet. 

Gjorde en liten visitation och jag är besviken. Speciellt när han är helt täckt i torkad gammal svett från topp till tå, är tjock i både mankam och bakben, fått en vårta (?) på ena ögonlocket och är full i små sårskorpor från insektsbett… Och tjock!

Över en timma var jag hos honom. Gick till och med tillbaka till bilen efter en borste som jag hade med mig… Borstade, matade med godis, klappade, kelade, mös och pussades och andades på honom. Det tog ett bra tag innan han hade hittat tillbaka till mig. Det sista så satte jag mig vid grinden och han stod med sin mule vid mitt huvud. I kanske 10 minuter. Vi bara delade med oss av varandra till varandra.

Jag vill ha honom hemma för jag vet att ingen kan eller vill älska honom som jag gör. Men han måste stanna kvar för att vi ska få ut något av det här. Hoppas bara han inte tar stryk av träningen. Både fysiskt och psykiskt. 

Saknar honom så att mitt hjärta blöder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s