Nackspärr/ryggskott = nackskott

Den här nackspärren jag har. Luras ibland och får mig att tro den är på väg att gå över. Nu ligger jag i sängen, helt stilla, och det smärtar som om nån mejslat in ett par rostiga spikar i skulderbladet på mig och det strålar så där skööönt ut i armen. Yay on being me. 

Idag red jag. Igen. Trots kroppsont genomgående från knopp till svanskota. Han, hästen, får mig att se förbi det. Och tack och lov är han gudasnäll som inte rycker till, eller gör andra jobbiga övningar som skulle kräva fullt frisk och rörlig ryttare.

Idag galopperade vi för första gången. Ihop. Tillsammans. Uppsuttet. På lina, nåt varv på volten. Han kastade inte av mig en endaste gång. Han bockade inte ens lite. Han ba Okej så det är det här vi gör nu? Fine by me.

För exakt ett år sen köpte jag hellackat finträns till han. Som var för litet. Har fortfarande inte fixat till det… Kanske borde ta tag i det. Ska bara hitta en sadelmakare som kan trolla i läder.. 

Btw, sa jag att jag har ONT NÄR JAG ANDAS? OCH SVÄLJER? Fakking kropp, jag hatar den och allt som kan härleda till att den mår som den gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s