Sitter på en dröm, bär på en hemlighet och står upp för ingenting

Renbäddat i sängen. Bytt till vintertäcket, så det är djupa fluffiga gropar där katterna ligger bredvid mig. Sitter med papper och pennor, försöker få ner mig själv, så som andra förmodligen och kanske förhoppningsvis ser mig. 

Känns lite som att göra en läxa. ”Imorgon är första dagen på resten av ditt liv”. Exakt så har jag inte tänkt nånsin, därför står jag fortfarande kvar precis där jag stod för 10 år sedan. Definitivt mer trasig än vad jag var då. Och det går inte över med tiden. Det blir värre. Vill skylla på miljoner faktorer till varför det blev så här, och en del känns jävligt legit just nu, men nånstans är jag ju realist och självhatare så jag vet ju att jag bara kan skylla på mig själv och mina egna val. Borde flytt när jag haft chansen! När nu det var..

Jag vet bara inte hur jag ska lösa ekvationen. Vilken tråd måste jag dra i först, när det krävs så många nystan för att få tröjan att hålla ihop? 

Jag är rädd att falla ur tanken. Ge upp. Igen. Ta ett nytt år i hamsterhjulet. Sitta här när jag är 35 och ingenting har ändrats. När jag är 40. Jag har ingen framtid här. Jag kommer aldrig kunna skapa någonting som är mitt eget här. Därför mår jag nu dåligt med flit. Vill inte må bättre, vill inte känna att ”hopp finns” där jag är nu. Måste må dåligt och jobba framåt.

Hos Ragge mår jag bra. Hos honom är allt varmt och tryggt. En tråd i min livsjumper. Han var fin idag. Galopperade så lätt och obehindrat, så otvunget. Så frivilligt. Han blir starkare, min valp.

Älgjaktsvecka nästa vecka, dvs massor av tid ihop med min Råttis. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s