Han är en liiiden liiiden ponny

Han är inte en liten liten ponny. Han är en suuuuperstor ponny. Men han är en ponny. Inte konstigt att kroppen hans har problem, när kroppen säger BLI STÖRRE!! fast ras och stam bestämt sa att det var nog för länge sen. 

Jag är glad över att det äntligen börjar reda upp sig med gångarterna för honom. Från att inte ens kunnat galoppera på lina mer än ett par galoppsprång, till att nu med hyfsad lätthet göra fattning på fattning och faktiskt kunna hålla gångarten varv på varv. Även om det krävs en del pådrivande uppmuntran… Och några utfall ibland, men även de blir färre. 

Igår filmade mamma mig. Nyttigt. Och vill kunna jämföra med framåt i tiden. Både på lina och uppsuttet. Bilderna är skärmdumpar från videoklippen, också helt tagna ur sitt sammanhang. Men jag tycker det är okej att få visa upp oss i vårt finaste även om det inte ens är halva sanningen. Hela sanningen ligger i ett privat klipp på Youtube.. 😊

(Jag satt ner i traven i trekvarts varv på volten det allra sista jag gjorde, och formen blev heeelt annorlunda. Ska definitivt fortsätta rida lätt!)

Idag har jag sorterat schabrak. Gissar att det är cirka 15 stycken som kommer få lämna oss. Och när jag slutfört den uppgiften kanske jag välkomnar ett nytt, finare schabrak in i den materiella familjen. Just nu drömmer jag om nån av dessa, eller samtliga egentligen. 

Nere till höger, billigast på 400 spänn, från Hööks. Anky-padden ligger nog på runt 550 kronor, och de två översta från PS of Sweden och ES Stockholm.. FÖR DYRA. 

MEN DRÖMMA GÅR JU. 👍

Måste fokusera och prioritera att hitta en sadel eller två…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s