Dagens tips 

Besök din lokala osteopat. MEN bara om du är redo att hantera allt det onda i kroppen som följer dagarn efter behandlingen. Hon förvarnade mig. Hon drog isär hela ryggraden uppe vid skulderbladen, och hon stretchade ut bäckenet på ena sidan eftersom jag var sned. Sen gick hon kota för kota, med små runtgående pekfinergnuggningar, upp längs ryggraden och la mina nerver på rätt plats. Under tiden började vänster axel ila, två kotor högre upp så slutade det. Efter 55 minuter sa hon typ att nu gör jag inget mer, din stackare, du kommer känna av det här så det räcker.

Och ja, två dagar in på det som jag hoppats skulle vara mitt nya icke-onda liv har jag superont. Det gör som ont att hålla upp huvudet och känns som hela  höftpartiet är fyllt med smågrus. Nytt besök på måndag igen, ska se hur mycket av det hon fixat som ”trillat tillbaka”.

Var 100% trött och uttråkad igår. Lyssnade på Zacke och målade röda läppar. Tanken låg på att packa ett handbagage, men kom inte så långt.

Handbagage. För på tisdag åker jag till London. Ska vara där en natt, sen hem igen. Shoppa och gå på puben, sen shoppa lite till. Också packa handbagage till fredag, för då åker jag till Stockholm.

Nästa vecka, alltså hemma 2 dagar, London 2 dagar och Stockholm 3 dagar. Kunde varit värre (dvs bara varit hemma) och kunde så klart varit bättre (dvs London 2 dagar sen Stockholm i obestämt antal dagar långt långt in i framtiden och aldrig kommit tillbaka).

Nu ska jag gråta en skvätt över min onda kropp, samt klämma en film. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s