Det här är ditt liv

Mitt liv, senaste dygnet. Wow vad jag ligger i..! 

Spontanåkte till Halmstad igår för att hälsa på en gammal vän och tanken var att jag skulle åka hem samma kväll men det var nog lite väl optimistiskt tänkt. Det blev för få timmar helt enkelt. Så istället ställdes klockan på tio i fem bara så att jag skulle hinna åka hem till Ellens luciatåg på föris. Vilket jag hann, med en halvtimma till godo. 

Lusse’t va klockan 8.30 och vid 10 var jag nerbäddad hemma och helt söndertrött i huvet. Men hade ändå planerat in att exakt idag besöka ett Åhléns för att införskaffa en födelsedagspresent så det fick bli en tur till Lidköping… Typ 55 mil har bilen tuffat under ett dygn!


Gick in på Ittala Outlet och drömde mig bort bland finporslin. Ogillar att det ens existerar för att jag inte har möjlighet att ha allt i min ägo.

Till och med börjat fastna för den mörka Ostindia-serien… 

På nåt sätt måste jag nu lyckas ta min mosiga hjärna bort till stallet innan kl 18 när Dida och Herbert ska framträda i Musikhjälpen på svt play… För då ska jag sitta bänkad i soffan. Vet ej hur det ska gå till. Hungrig också. DET ÄR FÖR MYCKET NU. 💤💤💫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s