Intryck och avtryck

Fem dagars hårdslit för P3 Guld är (äntligen) över. Fast egentligen inte alls äntligen, för jag har haft himla bra dagar, både på jobb och utanför. Spenderade de sista tre helt och hållet på göteborgsk mark och slapp pendla. Lyx. Kunde ju tro att de insparade pendlingstimmarna skulle kunna läggas på till exempel mer sömn, men icke. Jag har en del sov att ta igen… därav ”äntligen”.

Hurula x Erik Lundin. Jag hade inte hört någonting officiellt om samarbetet, men det skulle tydligen ha varit uttalat.. Min fördel i att skjutsa P3 Guld-folk och managers i en veckas tid var att jag fick höra både ett och annat från baksätet på bilen. Jodå det skulle ju finnas kista inblandat fick jag höra ena dagen och andra dagen att det skulle vara nåt med Hurula… När Hurula blev på:ade gick jag smidigt från ena änden av publiken till den andra, den vid musikscenen. För jag visste ju vad som skulle komma sen… Och nog var jag nyfiken på att få se det som det pratats om i bilen till och från Partille. 

Mina katter bombarderade mig när jag kom hem idag, och jag som hade tänkt göra desamma. Älskar dem, och har saknat dem någonstans inom mig trots att det inte funnits utrymme i min hjärna att ägna dem så mycket tankeverksamhet. 

Och borta i stallet har vi i veckan förlorat en fjärdedel av vår familj, det är ett stort tomrum nu där hon varit i så många år. Hon som ville bli kliad på rumpan innan hon gick ut i hagen, hon som mer än en gång tog sig friheten att spendera natten lös i stallet letandes efter godsaker. Hon som blev mammas vän från dag ett. Men där hon är nu kommer hon aldrig mer ha ont, och hon får vara ranghögst hur mycket hon vill. Frid till dig nu, Trinis. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s