Oväntat

När jag vaknade i onsdags visste jag att jag skulle få en helt ny bekant till helgen, men det var inte förrns på kvällen samma dag som överraskningen kom – how about en resa till Malmö och Köpenhamn och se (enligt mig) världens bästa rockgubbar live på en slutsåld arenapremiärkonsert for our first date? Det går ju inte att tacka nej till, hur galet det än må vara. 

Det blev en bra resa. Men jag är nog fortfarande lite i chock, för jag är varken särskilt spontan, bra på att hantera överraskningar eller gillar att gå utanför min comfort zone. 

Och vi hade tur vad det gällde konserten. James var sjuk och sjöng inte som vanligt och ville själv avbryta efter några låtar. Publiken protesterade och de fortsatte, med James lite på halvt tryck i pipan. Med ytterligare tre konserter planerade i samma nya arena under öppnings-veckan har de nu gått ut med att de skjuter fram kvällens show (show nr 2) till september då James fått sångförbud. Glad att det inte drabbar mig men känner oerhört starkt för de som skulle gått ikväll. Been there before…

I övrigt, Danmark, jag hoppas ni skärper er till kommande Metallica gig. Ni har typ ETT jobb när ni köpt ståplatsbiljett och knött er till front row på en hårdrockskonsert med ett av världens största band. Rör på er. Stå inte still med händerna nere när nån kommer fram och drar ett solo. Bakläxa. Sov innan konsert – inte under.

Igår kväll käkade vi i disneytruppen pizza hos Alex och drog två gamla filmklassiker. Höll på att köra av vägen 20 gånger på vägen hem pga trött. Vaknade klockan 14 idag. Så kan det gå när man är ute och slirar på grejer… 

Imorgon, ny vecka nya planer. Stockholm på fredag och lördag och sen Göteborg på lördag och söndag. Alltid är det nåt, dom gångerna det är nåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s