Ligger efter

Det är bara tisdag men jag är stressad. Jag har inte tid att lida av Förkylning Deluxe Extreme. Tack så jäkla mycket, min oerhört klena icke arbetsdugliga kropp som inte klarar av två jobbdagar i februari utan att gå ner sig totalt efteråt. 

Denna veckan var ju den jag skulle rå på alla ytskikt i hela huset. Jag har börjat men det går långsamt. Jag hade också hoppats på att börja med badrumsgolvet. Trägolvet som jag la in var ingen hit, man lär så länge man lever. Nu får jag måla det i stället. Det jag helst inte ville, men plan B finns ju där när plan A inte går i lås. 

Igår fick jag en inbjudan till intervju på en arbetsplats jag lämnade cv till förra fredagen, så asjävlakalas kul. Om typ två veckor ska jag visa mig oumbärlig. Håll alla tummar, tack. 

Det är läskigt hur snabbt man kan börja vackla bara för att man träffar nytt folk. Men jag måste skaka av mig de där känslorna av tvek och bara köra. Mitt liv, mina drömmar, min utveckling, min framtid.

Tills dess att jag når i hamn måste det få vara okej att träffa nya personer så länge det (och de) inte påverkar platsen för mitt målsnöre. 

Nu; ingefära-citron-honungsbrygd framför brasan. Sen; mera sjukgympa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s