Vardagsfylla

Ibland gör man rätt och ibland gör man fel och då får man leva med det. Ungefär så jag får tänka nu när jag slått ur en flis från ena framtanden.

GBG igår alltså. Dagen började verkligen sjuk-dåligt på alla sätt men så fort min helt nya vän Frida kom över till hotellet blev allt bra. Märkligt. Hon såg fram mot sin allra första Lundin-spelning och jag mot min nånstans-mellan-10e-och-15e-Lundin-spelning. 

Full i gasen skriker jag mig hes på hittepå-norska till Arif som skulle värma publiken. Och jag blev beyond varm. Ingen fakker med meg. Jaaaa na na nana. Jag vill ha mer live-Arif. Så grym. 

Lundin ser jag för första gången sen Malmöfestivalen förra sommaren, om man räknar bort RMH Block Party och framträdandet på P3 Guld. Det har hänt grejer sen dess, och det är roligt att se. Och jag är glad att han fortfarande har med sig världens finaste och peppigaste dj. ❤ 

Tyckte ändå att vi stod jävligt lagom nära kanten, men kanten är fan alltid närmare än man tror… Men jag skulle nog vilja säga att placeringen är sekundär när man kollar på favoritmusiker. Huvudsaken är att man ÄR DÄR. (Längst fram alltså…tsss)

Nu är det ju ingens fel att jag nu mer verkligen ser ut som en hillbilly redneck med trasiga tänder… Knappt mitt eget fel faktiskt. Jag råkade bara vara den som drabbades negativt av min och killen bakom migs synchade rörelser när jag ska ta en klunk dricka samtidigt som han dunkar till mig i huvudet. Varpå glasflastan stöter mot tanden och jag får ”grus” i munnen… 

Försöker att tänka bort det men helvete vad ont det gör i mig. Inte i tanden, utan bara att jag fått fulare tänder.

Efter spelningen hängde vi kvar och dansade en stund innan vi drog till nåt ställe vid stigbergstorget där jag sopade mattan med Tova i mitt livs första shuffleboard spel. 

Nu är det inte ens helg än men det känns som söndag. Vila kroppen nu (omg min rygg alltså) sen blir det en lång och förmodligen kämpig nästa vecka framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s