Möten

Det är något visst med att bo på hostel. Man får lära sig så mycket om människor. Människor och beteenden från hela världen. Miro (short for Miroslav) från St. Peterburg som frågade mig om han fick ha ytterskorna på sig inne på rummet. Doesn’t matter to me. Och som kämpade rejält med engelskan, och för att vinna tid hela tiden sa ”what’s it say?…” som ”vad heter det”. Men ändå ville han prata massor. 

Eller amerikanen som ville satsa på fotbollen och sökte lyckan hos våra svenska klubbar, och hade fått napp i Märsta. Och innan vi ens bytt våra första ord sa han ”hi, how was your day?” som glad hälsningsfras. 

Killen i slafen ovanför mig från Jakobsberg som hade det struligt hemma och tog in på vandrarhem. Jobbade på fabrik i Kalhäll. Men hade tagit timeout från jobbet. Vill jag ha kexchoklad? Nej tack, det är bra. Och jag kommer bli en bra mamma, det baserade han på att jag är från landet. 

Idag träffade jag spanjorerna som hade varit på utbildning i jobbet i Luleå men tog en sista dag i Stockholm innan hemresan. Det tog fem minuter innan jag hade blivit inbjuden att hänga med dem och äta middag. Jag tackade nej. Är inte så yolo, plus var mätt, samt ska jobba imorgon. Nån halvtimma senare får jag frågan från den ene om det gjorde mig nåt om han tog av sig ute i rummet. Innan duschen. Ehh..nääärå, det är lugnt. Hey, you’re 25, I should be lucky. Skratt. *backar bakåt i sängen och vänder bort blicken* 

Idag har jag gett mig själv guldstjärna. Generellt övergående hela mitt jag. För jag har varit helt fantastisk de senaste dagarna. Imorgon åker jag hem till Baloo, Bamse, Ragge och Ralie. Älsklingarna. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s