Wow är det redan tisdag?

Vad händer med tiden? 

I söndags var jag med en av de bästa individerna jag känner, världens bästa Ellen. Första hade hon uppvisning framför jättestor publik som terminsavslutning på danslektionerna hon gått på. Tjejen har makalös taktkänsla, och koordinationen kommer sitta perfekt också så småningom. Efter dansen var det raskt hem och äta lite, sen bar det av igen, till stallet och ridskolan. Hennes första ridskolelektion ever. De andra visste vad de höll på med, kunde rida lätt, visste hur man höll i tyglarna, visste vad en ”skänkel” var osv, men Ellen bara hängde med på noterna och bara imponerade skiten ur mig. Bäst av allt var att trots ett tråkigt missöde i slutet av lektionen att hon kom över det, och ändå log och gav ponnyn Pepzie en kram innan vi åkte därifrån. Nu får vi träna hemma på Salome tills nästa ridskolelektion, så vi kan allt om lättridning, lättsits och mantag. 

Igår gick jag hem från stallet efter att det börjat mörkna… Inte så konstigt att Lekåsa känns som döden ibland, när det uppenbarligen gömmer sig Dementorer ibland molnen..

Redan tisdag. Om två ån halv dag ska jag jobba igen. Över heeela påsken. Life håller på att ta sig, life is gonna be good soon👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s