Past food/foodspiration

Urusel dag, headache från hell, ryggen ömmar på men katterna tröstar mig. De tog sovmorgon precis som jag, positionerade på matte. Bamse har inte lämnat min sida på hela dagen. ❤

Gick upp till slut pga hunger och finner att till och med min Plan B är slut – havregrynen. Är helt nollställd på vad jag ska ta mig till. Utan mjölk, bröd eller havregryn finns inga möjligheter till frukost. Inser att fröknäcke som jag köpt ingredienser till tidigare får bli lösningen, hittade också blåbärsoppa i skafferiet. Så typ 2 timmar senare har jag frukost i magen. 

Så nu skulle jag ju kunna åka och handla då. Nja. JAG VÄNTAR PÅ LÖN. Är det så här det är att jobba åt nån annan än farsgubben, att inte veta om lönen kommer in? Jag väntar på lön från två (2!!!) arbetsgivare och i n g e n har gett mig min lön idag. Kaos i mig. Är det så här det kommer vara? Osäkert? Det är säkert halva huvudvärken bara där. Får väl förbereda för bönbiffar till frukost imorgon, för torrvaror finns åtminstone. 

Biffar på röd quinoa, lök, vitlök och morot. Drömmigt gott! ⬆

En annan helt drömmig frukost⬇

Tjejerna var hos mig i lördags, nästan hela dagen. Från 09-17 så vi hann med både second breakfast och fruktstund i stallet, taco-lunch och fruktsallad med vaniljsås som mellis. 

… klart slut

kort slut ning …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s