Skulle bett om två veckor

Nu är jag i Lekåsa på 7e dagen. Jag är så vansinnigt stressad och jävligt besviken över att jag inte åstadkommit det jag kom hit för. För det har druckits kaffe, ritats teckningar, gjorts ärenden, ätits middagar, hälsats på folk, besökts traditionstillställningar osv osv. Det ska så klart också göras, men jag trodde inte det skulle ta ALL tid. 

Huset ska tömmas och jag har fått ihop två säckar med sopor, en med skänkes-kläder och en flyttlåda till mig att ta med. Det utgör kanske en promille av saker jag måste gå igenom och ta ställning till om jag ska behålla, packa ner och ta med, om det ska till loppis eller om det ska slängas. 

Jag är så jävla stressad. Hästen vill och måste jag umgås med också varje dag, jag har hunnit med tre. Vi har tappat så enormt mycket när jag varit borta (han har sjunkit tillbaka till vilsen 4-åring) och om jag ska lämna honom på obestämd tid igen om några dagar vill jag ha plåstrat om det såret som öppnat sig så gott det går.

Idag ska Ellen på ridskolan, då ska jag med där. Klart jag ska, jag vill pga kul men också för att ställa upp och supporta så mycket jag kan när jag är hemma. 

Idag har jag börjat packa ihop saker till Ragge i stallet. Kanske inte akut prio, men det ska också göra. Rätt vad det är kanske han får åka upp och då vill jag ha det hyfsat klart. 

Önskar nästan att jag kunde fått hjälp med röjandet, som en omtänksam handling, ungefär som när jag la min första dag tillbaka på att städa kök och badrum hemma hos mamma, samtidigt vill jag inte ha någon gå igenom 30 års samlade grejer hos en samlare/sparare. 

All stress gör mig trött. Mindre effektiv. Vilket gör mig mer stressad, mer trött. 

Förutom alla små stängda garderobsutrymmen som ska tömmas inne i huset, så finns där även en ej påbörjad fylld källare, och ett kaosartat vedskjul. 

En promille är klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s