Välplanerad shopping

For in till byn idag för att handla. Dels mat (eller ja, havregryn) och dels ny hudvård. Det enda färska jag har håller på att ta slut så jag har länge försökt dryga ut med gammalt. My skin thanks me not. 

Vart in på Lindex häromdan och fick fantastisk hjälp av en tjej som rekommenderade Lumene. Jag fick med mig en helt otroligt bra foundation hem. Lite väl ljus, men bra. Nu skulle jag slippa det här jäkla kakiga ansiktet som jag burit på så länge. 

Därav kände jag att jag lättat på locket och insikten om att jag måste byta ut och kasta sånt som är gammalt. 

Åhléns har ju allt. Så jag åkte dit. 

Kom hem med en rengöringsmjölk och en mouisture mist. 99 + 199 spänn. Har en nattkräm som jag fått av en vän så den får jag ta slut på först. Köpte också en ny primer från Elf. Ett budgetmärke men det verkar bra och poppis.

Sen blev det två nya borstar pga jag har varit två borstar kort jättelänge. Nu har jag en vardera till rouge, highlighter och för skuggning! Och såklart är ju alla mina skuggor gamla så jag investerade in två nya. Ögonskuggor blev det, men de kommer få funka som contouring. Ögonskuggorna var mycket billigare. Från Nyx också, hört massa bra. Samma klass som alla svindyra märken, men kostar bara lite över HM-priser. Kammen, wow så letad efter, och så efterlängtad. Bredtandad kam ska va bra mot frissigt hår, extra bra om den är i trä pga ej syntetmaterial.

Blev nånting på 700 spänn fattigare, men nu har jag dagligvaror ett bra tag framöver så det känns bra.

Baloo mår inget bra. Eller alltså hon tror hon mår bra. Hon vantrivs inte, hon äter, spinner och kryper intill och gosar mer än nånsin… Men hon haltar också mer än nånsin och hon har gått upp massa i vikt för allt hon gör är sover och äter. Mailade en veterinär om man kan göra hältutredning på katt, han svarade självklart. Men nu är hon så fet att jag inte kan ta med na dit för då tror dom säkert att det är därför?? 

Och inte vill hon gå ut heller. Överhuvudtaget. Senast bar jag ner henne, tog med henne till ”hennes” träd på gräsmattan, försökte få na å gå lite, då kasta hon ur sig ett elakt missnöjt jamande innan hon började stega mot husdörren… 🙁 Känner mig hjälplös för om jag låter henne få som hon vill kommer hon inte ha länge kvar känns det som. ❤💔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s