Time flies

Imorgon händer det äntligen. Framtiden är så enormt läskig samtidigt som jag verkligen längtat efter det här. Ragge kommer upp. Har i flera dagar förberett våra utrymmen i stallet och fixat med hans tillfälliga hage. Nu är det nästan helt klart.  Är redo, även om jag typ aldrig kommer bli redo. 

Hamnade av en slump på ett av mina gamla youtubekonton och gick igenom vartenda ett av videorna på mig och Salome. Minns varenda ett av tillfällena. När Ragge nu kommer hit kommer tyvärr slutet av Salome-eran. Hon har en sista uppgift kvar, min gamla dam, och det är att styra upp den nya flocken med Ragge borta och den nya ponnyn kommer. Sen… Slut.

Kanske värt att satsa på GP med Ragge bara så att jag får kunna sätta ihop en kür till olika Hansonlåtar?

New forest – varmblod – halvblod – ridponny. Linus, Boyen, Salome, Ragge. Jag började på den gamla gaaamla ponnyn, fick sen ta över en travare och efter det sa jag att nu vill jag ha en riktig häst. Skaffade Salome. Insåg snabbt att det inte var lika kul att slå uppifrån som jag trott, och jag kanske har gjort den grejen färdigt nu. Min riktiga häst Salome och jag i 13,5 år nu. Sen har jag återgått till lite mindre flashig häst, alltså ridponny. Inte helt okej som vuxen ryttare ändå, och det är där vi kommer och slår underifrån once again. Från att ha haft en riktig häst, helt färdig och högutbildad, har jag nu från day one fostrat den där lille till någonting underbart.

Mitt lilla projekt, min lilla pärlepojk. 

Vi har så lång väg kvar att vandra, och efter ett år av stilla vatten och ett halvår ifrån varandra kan vi från och med imorgon börja ta tag i våran framtid på riktigt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s